Webinar: Maak je MKB toekomstbestendig met robots en automatisering

Voor MKB maak- en productiebedrijven. Het is tijd om uit de dagelijkse sleur van het blussen van brandjes te stappen en je blik te richten op de toekomst. In slechts 45 minuten kun je ontdekken hoe jouw bedrijf kan floreren door de implementatie van automatisering en robotisering.

Praktisch
Online webinar op donderdag 18 April 2024 om 12:00 - 12:45. Inschrijven via het formulier onderaan op deze pagina.

Sprekers

Jorg Hendrikx: CEO van Qviro, een online community en marktplaats voor robotica en automatisatie, voordien was Jorg actief als systeem integrator voor robotica en visiesystemen
Thijs Dorssers: Ervaren pionier op het gebied van technologie en robotica, 7 jaar lang was Thijs actief als Cluster Manager Robotics bij Hightech NL

Waarom deelnemen?

- Personeelstekorten Aanpakken: Ontdek hoe robotisering niet alleen helpt bij het opvangen van personeelstekorten, maar ook bij het vergroten van jouw productiecapaciteit.
- Marges en Winst Vergroten: Leer hoe automatisering niet alleen een investering is, maar een weg naar hogere marges en winsten.
- Toekomstbestendig Worden: Begrijp waarom de stap naar automatisering nu essentieel is voor het voortbestaan van jouw bedrijf over 5 jaar.

Highlights

- Voorbeelden: Zie hoe vergelijkbare bedrijven hebben geprofiteerd van automatisering en robotisering.
- Stappenplan: Ontvang een duidelijk plan van aanpak voor de implementatie binnen jouw bedrijf.
- Financiering en subsidies: Verken financierings- en subsidiekansen, waaronder de Klik op Morgen regeling, om je investering haalbaar te maken.